top of page
יקב דישה
ייצור מסורתי
יקב דישה הינו יקב ארטיזנלי בו ייצור היין, משלב הבציר ועד שלב הבקבוק, נעשה ללא מכשור מכני, בדרך מסורתית.
טעמים עשירים
לאורך התהליך אנו מטפלים בענב וביין כך שכל זן יבטא את אופיו ואת מרקמו באופן מיטבי כדי ליצור בלנד מאוזן, מפתיע, עשיר ומלא בטעמים.
איכות לפי הכל
טעמו של היין ביקב דישה מושפע מהפיזור הגאוגרפי המאפיין את הכרמים איתם אנו עובדים. בכל שנה אנו בוחרים לפי טיב הענבים כרם מאזור גאוגרפי שונה, ממצפה רמון בדרום ועד הגליל ורמת הגולן בצפון.
הכל נשאר במשפחה
התויות המקוריות של היין מעוצבות על ידי אחותי ומבטאות את תהליך עשיית היין, זני הענבים ורוח התקופה של אותו בציר ובכך משלימות את היצירה.
הגאווה הגדולה של יקב דישה היא ההצלחה
לשלב בין דיוק התהליך לבין ההנאה שביצירה המשותפת
עד ליצירת טעם ואופי הייחודים ליינות שלנו.
אנו מאמינים שבלגימת יין מיקב דישה תחוו את כל האהבה, השמחה והיצירתיות שהושקעו ביין.
bottom of page