top of page


ייצור מסורתי
יקב דישה הינו יקב ארטיזנלי בו ייצור היין, משלב הבציר ועד שלב הבקבוק, נעשה ללא מכשור מכני, בדרך מסורתית.
טעמים עשירים
לאורך התהליך אנו מטפלים בענב וביין כך שכל זן יבטא את אופיו ואת מרקמו באופן מיטבי כדי ליצור בלנד מאוזן, מפתיע, עשיר ומלא בטעמים.
איכות לפי הכל
טעמו של היין ביקב דישה מושפע מהפיזור הגאוגרפי המאפיין את הכרמים איתם אנו עובדים. בכל שנה אנו בוחרים לפי טיב הענבים כרם מאזור גאוגרפי שונה, ממצפה רמון בדרום ועד הגליל ורמת הגולן בצפון.
הכל נשאר במשפחה
התויות המקוריות של היין מעוצבות על ידי אחותי ומבטאות את תהליך עשיית היין, זני הענבים ורוח התקופה של אותו בציר ובכך משלימות את היצירה.
בקבוק של יקב דישה הוא הרבה יותר מיין.
עבורנו, הוא כזה שמצליח לרגש, לספר סיפור,
לעורר מחשבה ולהשאיר טעם של עוד...

אנו מאמינים שבלגימת יין מיקב דישה תחוו את כל האהבה, השמ חה והיצירתיות שהושקעו ביין.
מוזמנים להצטרף למסע חוויתי דרך יין
ולהנות מהיינות של יקב דישה.
bottom of page